Telekommunikáció

n-ware
Több mint 15 éves partnerkapcsolat,
több tízmillió tranzakció.

Telenor számokban

15

éves partnerkapcsolat

10 millió

tranzakció

2010

A kihívás

A megoldásunk

A kihívás

  • .NET alapú, nagy megbízhatóságú tranzakciós motor fejlesztése, hazai piacon az elsők között.
  • A Microsofttal közösen indult a projekt, az ő módszertanukat használva került kialakításra a projekt architektúra. Ezt folytatta cégünk, ennek köszönhető a stabil rendszer megalkotása, melyet a mai napig is alkalmazunk.

A megoldásunk

  • 99,99%-os rendelkezésre állást, a rendszer supportálását biztosítjuk, a hét minden napján, 24 órában.
  • Nagy megbízhatóságú rendszerek fejlesztéséhez a cégünknél is bevett metodika biztosította a végső termék alacsony hibaszázalékát: fejlesztési integráció, automatizált tesztelés. A szoftver architektúra révén többszerveres megoldásokat tudunk szállítani.

Vélemények

A Billzone.eu számlázóprogram nem kiadás, hanem tiszta haszon. Amióta a Billzone.eu számlázó program rendszerét használom, oly mértékben csökkentek a kiadásaim, hogy új fejlesztésekbe tudtam kezdeni.

Takács Gergely
cégvezető, Tutec Webshop

Elkötelezett híve vagyok az elektronikus ügyintézésnek, így a Billzone.eu online számlázó program által készített e-számla kiállításnak is, amely költség és időtakarékos megoldás is egyben.

Döbrentei István
ügyvezető, DotLogics Hungary Kft.

A Billzone.eu-ra azért esett a választásunk, mert a magyar piacon kevesen nyújtanak automatikus számlakiállítási funkciót a számlázó program rendszerükben.

Bánhegyesi Gábor
vezető fejlesztő, Veddvelem Kft.

Több számlázó rendszert összehasonlítottam korábban, amikor úgy döntöttem, hogy átállok elektronikus számlázásra. Végül a Billzone.eu számlázó program mellett maradtam és aktív felhasználóként csak ajánlani tudom másoknak is.

Török Ákos
ügyvezető, Jusoft Hungary Kft.

A Billzone.eu számlázóprogram segítségével gyorsabban és könnyebben tudok számlákat kiállítani, így sok időm felszabadul. Egy pillanatra se bántam meg, hogy évekkel ezelőtt emellett a számlázóprogram mellett döntöttem.

Sugár Róbert
Sugár Róbert e.v.

Neked milyen megoldásra van szükséged?

Keress minket bizalommal!

n-ware
Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Gömb utca 26.
Budapest
Hungary
1139
Budapest