Szolgáltatásaink

 

Vállalkozásfejlesztés mesterfokon

Szolgáltatásainkkal segítünk kiaknázni az informatikában rejlő lehetőségeket. Fontos számunkra, hogy a munkánkkal elégedett legyél. Fordulj hozzánk bizalommal.

Garancia

Garancia

Minden szolgáltatásunkra garanciát vállalunk, ezzel biztosítva az általunk fejlesztett szoftver magas szintű minőségét és problémamentes működését.

Gyors növekedés

Gyors növekedés

Mit tennél, ha minden alkalmazottad, erőforrásod foglalt lenne és adódna egy új üzleti lehetőség? Ilyenkor segíthetünk megoldani az átmeneti erőforrás problémákat...

Helyi képviselet

Helyi képviselet

Helyi képviseletet tudunk biztosítani a világ számos pontján: Kanadában, Egyesült Államokban, Közép-Európában (Németország, Ausztria, Svájc, Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia), Nyugat-Afrikában és a Perzsa-öböl térségében.

Távmunka

Távmunka

A szervereink a hét minden napján elérhetőek 100Mbit-es sávszélességen, a csapatmunka akár úgy megszervezhetú, mintha egy helyen dolgoznánk.

Backup erőforrások

Backup erőforrások

Ha van egy outsourcing partnered, könnyebb megbirkózni a megrendelésekben keletkező ingadozásokkal, vagy a vészhelyzetekkel, továbbá csökken a belső szakértőktől való függőség, akik akármikor elhagyhatják a céget, vagy másik projektre kerülhetnek.

Költséghatékonyság

Költséghatékonyság

Nincsenek juttatások, nincs szabadság, nincs fizetett betegszabadság, nem kell fenntartani személyzetet két projekt között, nincsenek munkaszerződések, illetékek, adók, stb.

 

Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverfejlesztés

A szoftverfejlesztés nemcsak a szakmánk, hanem a hivatásunk is. Az általunk fejlesztett szoftverekkel hatékonyabb a döntéshozatal, jól követhetőek és koordinálhatók a munkafolyamatok, és időt spórolhatsz a mindennapi munkában.

Kérdésem van

Webfejlesztés

Üzleti és IT tanácsadás

Üzleti és IT tanácsadás, mert ma már nem lehet az egyiket a másik nélkül. Segítünk az ötletek üzletileg sikeres kidolgozásában, meglevő folyamatok hatékonyabbá, átláthatóbbá tételében.

Kérdésem van

Projektmenedzsment

Projektmenedzsment

Egy jó terv még kevés, sok minden a megvalósításon múlik. Mi nem bonyolítjuk, hanem megoldjuk a problémákat. Az agilis szemlélet segít abban, hogy rugalmasan kezeljük a felmerülő akadályokat, és mindig a leghatékonyabb utat válasszuk.

Kérdésem van

Rendszerintegráció

Rendszerintegráció

Nemcsak új rendszereket fejlesztünk, hanem átjárhatóságot biztosítunk a meglévő rendszereid között, így minden szoftvered akadálytalanul, egymással összehangolva segíti munkafolyamataidat.

Kérdésem van

Szoftvertesztelés

Szoftvertesztelés

Még a leggondosabb odafigyelés mellett is lehet elkövetni hibákat. Tesztmérnökeink a rendszer legrejtettebb szegletébe is benéznek, mindezt automatizált tesztekkel bármikor reprodukálhatóvá teszik, így egy-egy verziókiadás előtti tesztelés töredék időben elvégezhető.

Kérdésem van

Felhő alapú szolgáltatások

Felhő alapú szolgáltatások

Nem kell tartani az egekbe szökő kezdeti költségektől, felhő alapon minimalizálható az induláshoz szükséges beruházás, és a későbbiek során a rendszer rugalmasan bővíthető az igényeknek megfelelően. Ha ránk bízod, mi vállaljuk rendszereinek folyamatos napi 24 órás felügyeletét, monitorozását, karbantartását!

Kérdésem van

Írj nekünk!

 

N-Ware slogenOlykor a legnevetségesebb és legmerészebb vágyak idézik elő a rendkívüli sikereket.
/Marquis de Vauvenargues/

Legfőbb termékeink

 • Billzone.eu online elektronikus számlázó rendszer
  Billzone.eu online elektronikus számlázó rendszer
 • Kvikpass online beléptető rendszer
  Kvikpass online beléptető rendszer
 • TesBot automatizált üzleti folyamat tesztrendszer
  TesBot automatizált üzleti folyamat tesztrendszer

Amihez nagyon értünk

 • Microsoft .NET Framework, JAVA
 • ASP.NET MVC, HTML5, CSS3, JavaScript, Node.js
 • Microsoft Visual Studio, Netbeans
 • Microsoft SQL Server, Oracle DB
 • Microsoft BizTalk Server
 • Microsoft Office SharePoint Server, WSS
 • Microsoft Dynamics NAV
 • Team Foundation Server, JIRA, Git
 • Enterprise Architect
 • Lean, SCRUM, agile methodologies
 • Windows, Linux, Azure

2016-2017 © N-Ware Kft.

Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Csongor utca 7/A fszt. 1.
Budapest
Hungary
1139
Budapest