Pénzügyi szektor

n-ware
Nincs szükséged többé papírtömbökre. Nincs több elveszett számla.
n-ware

Online számlázó rendszer, az egyszerű megoldás!

Nagyszámú pénzügyi műveletek (banki fizetések, kártyás fizetések, számla kiállítások) automatizálását valósítottuk már meg biztonságosan, stabil működéssel, nagy rendelkezésre állással. Széles körben ismert a Billzone.eu, a T-Systems számlázó rendszere.

Billzone.eu számokban

2010

óta a piacon

1 millió +

kiállított számla

2010

A kihívás

A megoldásunk

A kihívás

A 2009-es jogszabályi környezet lehetővé tette e-számla kiállítását. Igényként merült fel a számlakiállítás ügyviteli folyamatokba történő integrációja.

Európai számlázási szabványoknak és számlázási elvárásoknak kellett megfelelni.

A megoldásunk

2010-től digitális aláírással és időpecséttel ellátott számlát állít ki a Billzone.eu.

Automatizált számlakiállítási lehetőség interfészen (API) keresztül.

Olyan nemzetközi számlázót fejlesztettünk, amely Európa számos országának pénzügyi jogrendszerével harmonizál.

A Billzone.eu 2018-tól a T-Systems tulajdonát képezi. Cégünk, az N-Ware Kft. azonban továbbra is biztosítja a rendszer folyamatos fejlesztését és supportálását.

Vélemények

A Billzone.eu számlázóprogram nem kiadás, hanem tiszta haszon. Amióta a Billzone.eu számlázó program rendszerét használom, oly mértékben csökkentek a kiadásaim, hogy új fejlesztésekbe tudtam kezdeni.

Takács Gergely
cégvezető, Tutec Webshop

Elkötelezett híve vagyok az elektronikus ügyintézésnek, így a Billzone.eu online számlázó program által készített e-számla kiállításnak is, amely költség és időtakarékos megoldás is egyben.

Döbrentei István
ügyvezető, DotLogics Hungary Kft.

A Billzone.eu-ra azért esett a választásunk, mert a magyar piacon kevesen nyújtanak automatikus számlakiállítási funkciót a számlázó program rendszerükben.

Bánhegyesi Gábor
vezető fejlesztő, Veddvelem Kft.

Több számlázó rendszert összehasonlítottam korábban, amikor úgy döntöttem, hogy átállok elektronikus számlázásra. Végül a Billzone.eu számlázó program mellett maradtam és aktív felhasználóként csak ajánlani tudom másoknak is.

Török Ákos
ügyvezető, Jusoft Hungary Kft.

A Billzone.eu számlázóprogram segítségével gyorsabban és könnyebben tudok számlákat kiállítani, így sok időm felszabadul. Egy pillanatra se bántam meg, hogy évekkel ezelőtt emellett a számlázóprogram mellett döntöttem.

Sugár Róbert
Sugár Róbert e.v.

Pénzügyi kihívásaidra is van megoldásunk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

n-ware
Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Gömb utca 26.
Budapest
Hungary
1139
Budapest