Pályázati leírás

  • A kedvezményezett neve: N-Ware Informatikai és Tanácsadó Kft.
  • A projekt címe: „A Billzone.eu termék felkészítése nemzetköziesítésre és PEPPOL standard-ek implementálására H2020 pályázat segítségével”
  • A szerződött támogatás összege: 15 757 500 Ft
  • A támogatás mértéke (%-ban): 75.00 %
  • A projekt tartalmának bemutatása:

A támogatható tevékenységeken belül az alábbi tevékenységek fognak megvalósulni:

1) A GOP-2015-3.3.4 pályázat keretében az N-Ware Kft. lehetőséget kap, hogy cégének innovációs potenciálját megvizsgálja, a szükséges korrekciókat véghezvigye egy sikeres H2020-as pályázati részvétel érdekében.

2) Az N-Ware Kft. hazai és nemzetközi versenyképesség növelését célzó stratégiai irányok rögzítése. A GOP-2015-3.3.4 pályázat keretében megvalósuló projekt következő lépéseként megvizsgáljuk az N-Ware Kft. hazai és nemzetközi versenyképességét, tekintettel arra, hogy a H2020 pályázaton való részvétel esetén követelmény, hogy a beadott projekt piacképes legyen. A szolgáltatás dokumentációja piackutatás formájában kerül elkészítésre.

3) A H2020 pályázatra felkészítés harmadik lépéseként az előző feladatok outputjainak ismeretében az N-Ware Kft. szervezeti fejlesztéséhez, felkészítéséhez kapcsolódó feladatok meghatározása és részletes tervezése, illetve azok megvalósításának tanácsadói segítése történik.

4) Az N-Ware termékfejlesztési feladatainak tanácsadói támogatása: Az N-Ware Kft. H2020-as projektjének célja több közép-európai országban olyan szolgáltatás indítása, mely PEPPOL kompatibilis (http://peppol.eu/) és PEPPOL elérési pontként működő elektronikus számlázást biztosít a mikro-, kis- és középvállalati szegmens részére, egy központi online szolgáltatás megvalósításaként.

A szolgáltatás első lépésként egy termékfejlesztési koncepció kidolgozása szükséges, termékfejlesztési feladatainak megvalósításához nélkülözhetetlen a tesztelési terv kialakítása, tesztelési módszertan definiálása, továbbá a tesztelési környezet azonosítása, továbbá a szolgáltatás keretében felmérjük, hogy a célpiacokon milyen minőségtanúsítások jelennek meg követelményként, továbbá ezek milyen összefüggésben állnak a bevezetni kívánt PEPPOL-al. Felmérjük a piaci szokásokat, és ajánlást fogalmazunk meg arra vonatkozóan, hogy mely ISO tanúsítások felelnének meg az N-Ware Kft. projektcéljainak. Ez az összetett feladat 40 tanácsadói napot vesz igénybe.

5) A projekt keretében a H2020 pályázatra felkészítés egyik legfontosabb eleme az N-Ware Kft. H2020 pályázati ötletének (PEPPOL kompatibilis szolgáltatás Közép-Európában) tervezésére vonatkozó tanácsadás.

6) A projekt keretében a H2020 pályázati részvétel előkészítésének következő lépéseként az N-Ware Kft. részére nemzetközi szervezetek feltérképezése, konzorciumos partneri hálózat kialakítása/fejlesztése, illetve a partnerekkel közös pályázati részvétel felkészítéséhez kapcsolódó feladatok meghatározása és részletes tervezése valósul meg.

7) A projekt keretében a H2020 pályázatra felkészítés lezárásaként az N-Ware Kft. részére az alábbi szolgáltatást nyújtjuk: EU szervezetekkel (openPEPPOL) való kapcsolatfelvétel; H2020 pályázat globális és specifikus célok kidolgozása, tervezése valósul meg.

Piacra jutás tételei:

1) A pályázat keretében az N-Ware Kft. piacra jutásának elősegítése kapcsán online marketinges szolgáltatásokat valósítunk meg.

2) Kapcsolatfelvétel támogatása, együttműködési megállapodások előkészítése, vevő/disztribútor keresés és kapcsolódó szolgáltatás igénybevétele piacra jutás támogatása (piaci megjelenés, marketing eszközök)

  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2015.10.31.
  • Projekt azonosítószáma: GOP-3.3.4-15-2015-0161

2016-2017 © N-Ware Kft.

Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Csongor utca 7/A fszt. 1.
Budapest
Hungary
1139
Budapest