MVP

 

Modern Vállalkozások Programja

Vállalkozz digitálisan!

A Modern Vállalkozások programja hazai kis- és közepes vállalkozások versenyképességének növelését támogatja új informatikai alkalmazások használatának ösztönzésével. A projekt segítségével a vállalkozások fizikai eszközöket, szoftvereket vagy módszereket vehetnek birtokba, hogy eredményesebben működhessenek a hazai és külföldi piacokon.

Téged is érdekel?
Csatlakozz te is a Modern Vállalkozások Programjához és tubózd fel céged hatékonyságát!

Tudj meg többet

Megoldások a pályázatban résztvevő vállalkozásoknak
30% kedvezménnyel

 

Szoftverfejlesztés

Növeld a vállalkozásod teljesítményét informatikai rendszered kiépítésével, továbbfejlesztésével! Egyedi szoftverfejlesztést, felhő alapú szolgáltatásokat kínálunk, mellyel az üzleti folyamataidat automatizálttá téve gyorsíthatod. IT tanácsadással is foglalkozunk, így nem kell aggódnod, ha nincs ötleted, hogyan fokozd a hatékonyságot.
További információk...

Billzone.eu

A Billzone.eu online számlázó papír alapú és elektronikus számlák kiállítására alkalmas rendszer. Telepítést nem igényel, jogszabálykövető és bárhonnan, bármikor elérhető. Automatizált számlakiállítási funkciónkat webáruházak vagy nagy számlaforgalommal rendelkező cégek részére ajánljuk.
További információk...

Kvikpass

A KvikPass lehetővé teszi, hogy méreg drága felszerelések helyett, néhány asztali számítógép üzemeltetésével kiváló minőségű beléptető rendszert működtessenek. Opcionálisan csatlakoztatható forgóajtókra, sőt egyszerre több telephelyen is futtatható.
További információk...

Jelentkeznél?
Kapcsolj nagyobb fokozatra, és jelentkezz!

Regisztráció

A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

Kapcsolatfelvétel

Írj nekünk!

2016-2017 © N-Ware Kft.

Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Csongor utca 7/A fszt. 1.
Budapest
Hungary
1139
Budapest