Logisztika

n-ware
A legkorszerűbb technológiák alkalmazásával a logisztikai munkafolyamatok támogatásáért dolgozunk.
n-ware

Lapker, NWpro

2010 óta dolgoznak kihelyezett kollégáink a Lapkernél. Meghatározó fejlesztői szerepünk volt a Pick Pack Pont csomagküldő szolgáltatásuk sikeres bevezetésében.

A kihívás

A megoldásunk

A kihívás

  • Partnereink számára nyomkövetési információk szolgáltatása.
  • Egy olyan logisztikai rendszert kellett készíteni, amely képes naponta több, mint 20 ezer csomag szortírozására, kézbesítésére, több mint 1 millió aktív csomag kezelésére, és alkalmas 15 millió archív adat riportolására.

A megoldásunk

  • A legújabb technológiák alkalmazásával stabil, az erőforrásokat minimálisan kihasználó, skálázható rendszert készítettünk.
  • A fix pontos csomagszállítás mellett a házhozszállításos logisztikai rendszerhez integrált szortírozási megoldást fejlesztettünk.
  • Partnereinknek Web API interfészen keresztül real time információt nyújtunk a csomag állapotáról.

Vélemények

A Billzone.eu számlázóprogram nem kiadás, hanem tiszta haszon. Amióta a Billzone.eu számlázó program rendszerét használom, oly mértékben csökkentek a kiadásaim, hogy új fejlesztésekbe tudtam kezdeni.

Takács Gergely
cégvezető, Tutec Webshop

Elkötelezett híve vagyok az elektronikus ügyintézésnek, így a Billzone.eu online számlázó program által készített e-számla kiállításnak is, amely költség és időtakarékos megoldás is egyben.

Döbrentei István
ügyvezető, DotLogics Hungary Kft.

A Billzone.eu-ra azért esett a választásunk, mert a magyar piacon kevesen nyújtanak automatikus számlakiállítási funkciót a számlázó program rendszerükben.

Bánhegyesi Gábor
vezető fejlesztő, Veddvelem Kft.

Több számlázó rendszert összehasonlítottam korábban, amikor úgy döntöttem, hogy átállok elektronikus számlázásra. Végül a Billzone.eu számlázó program mellett maradtam és aktív felhasználóként csak ajánlani tudom másoknak is.

Török Ákos
ügyvezető, Jusoft Hungary Kft.

A Billzone.eu számlázóprogram segítségével gyorsabban és könnyebben tudok számlákat kiállítani, így sok időm felszabadul. Egy pillanatra se bántam meg, hogy évekkel ezelőtt emellett a számlázóprogram mellett döntöttem.

Sugár Róbert
Sugár Róbert e.v.

Az N-Ware Informatikai és Tanácsadó Kft. évek óta biztosítja részünkre a megbízható, stabil .NET fejlesztői hátteret. Munkatársaik – a szakmailag jól felkészültség mellett – igazi húzóemberek, akik cégünket és a megoldandó problémáinkat is sajátjukként kezelik. Köszönjük N-Ware, köszönjük Krisz!

Gonda-Nagy István
IT igazgató, Lapker

Megkönnyítjük a logisztikai folyamataidat

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

n-ware
Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Gömb utca 26.
Budapest
Hungary
1139
Budapest