Energetika

n-ware
Az ügyfélmenedzsment sosem volt könnyebb, mint most.

Kinect Energy Group projekt számokban

10×

tízszeres forgalom 1 év alatt

x

ügyfélkör

x

validált számla

A kihívás

A megoldásunk

A kihívás

  • A Kinect online kiszolgáló adatbázis rendszer fejlesztése.
  • ETL (Extract Transform Load) folyamatok fejlesztése.
  • Energiatőzsdei kalkulációk, kimutatások, optimalizációk.
  • A piac és az ügyfélkör nagyon gyors növekedésnek indult, amit kézi adatbevitellel nem lehetett megoldani, automatizálásra volt szükség.
  • A cél a szoftver kialakítása volt, hiszen ezelőtt nem létezett ügyfélmenedzsment portál.
  • Nagy kihívást jelentett az üzleti elemzés egy multinacionális környezetben, ahol komplexebbek a folyamatok.

A megoldásunk

  • A vállalat egy elavult nagyvállalati modellt működtetett, melyet egy jól működő, pörgő, folyamatos eredményeket produkáló, agilis folyamatra váltottak.
  • Az ügyfélmenedzsment portál lefejlesztése után a cég bevétele növekedésnek indult, ugyanis a folyamataik már nem akadtak el. Több ügyfelet szereztek, magasabb profitot értek el.
  • Erőforrásaik felszabadultak a saját maguk által menedzselt online felületnek köszönhetően, mely a levelezős, support feladatokat váltotta fel.

Vélemények

A Billzone.eu számlázóprogram nem kiadás, hanem tiszta haszon. Amióta a Billzone.eu számlázó program rendszerét használom, oly mértékben csökkentek a kiadásaim, hogy új fejlesztésekbe tudtam kezdeni.

Takács Gergely
cégvezető, Tutec Webshop

Elkötelezett híve vagyok az elektronikus ügyintézésnek, így a Billzone.eu online számlázó program által készített e-számla kiállításnak is, amely költség és időtakarékos megoldás is egyben.

Döbrentei István
ügyvezető, DotLogics Hungary Kft.

A Billzone.eu-ra azért esett a választásunk, mert a magyar piacon kevesen nyújtanak automatikus számlakiállítási funkciót a számlázó program rendszerükben.

Bánhegyesi Gábor
vezető fejlesztő, Veddvelem Kft.

Több számlázó rendszert összehasonlítottam korábban, amikor úgy döntöttem, hogy átállok elektronikus számlázásra. Végül a Billzone.eu számlázó program mellett maradtam és aktív felhasználóként csak ajánlani tudom másoknak is.

Török Ákos
ügyvezető, Jusoft Hungary Kft.

A Billzone.eu számlázóprogram segítségével gyorsabban és könnyebben tudok számlákat kiállítani, így sok időm felszabadul. Egy pillanatra se bántam meg, hogy évekkel ezelőtt emellett a számlázóprogram mellett döntöttem.

Sugár Róbert
Sugár Róbert e.v.

Az N-Ware Informatikai és Tanácsadó Kft. évek óta biztosítja részünkre a megbízható, stabil .NET fejlesztői hátteret. Munkatársaik – a szakmailag jól felkészültség mellett – igazi húzóemberek, akik cégünket és a megoldandó problémáinkat is sajátjukként kezelik. Köszönjük N-Ware, köszönjük Krisz!

Gonda-Nagy István
IT igazgató, Lapker

Együtt dolgoznál velünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

n-ware
Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Gömb utca 26.
Budapest
Hungary
1139
Budapest