Autóipar

n-ware
Az elmúlt években szoftverfejlesztő szakértőink számos tapasztalatot szereztek különböző alkalmazások fejlesztésében.

BMW projekt számokban

13 +

éves partnerkapcsolat

eladási mutatók folyamatos növekedése a szoftver bevezetése óta

200+

kereskedő

n-ware
Eladást támogató rendszer fejlesztése, és működésének folyamatos tesztelése.

A kihívás

A megoldásunk

A kihívás

Egy olyan rögzített rendszerre volt szükség, mely kiszámolja az eladók jutalékát, figyelembe véve az autóeladási paramétereket (felszereltség, extrák). Fontos cél volt továbbá, hogy a szoftver használatával növelni tudják a kereskedők profitját. Ehhez úgy kellett beállítani a rendszert, hogy azok kövessék a cég céljait. Ha a cél az, hogy adott típusból magasabb legyen az eladás, akkor azon kereskedők, akik azt a bizonyos autót adják el, magasabb jutalékban részesülnek.

200+ kereskedőt kell kiszolgálnia a rendszernek, ahol az igények különbözők. A szoftver fejlesztése során olyan megoldásra kellett törekedni, mely minden elvárásnak eleget tesz.

A megoldásunk

Egy olyan szoftvert fejlesztettünk, mellyel nagymértékben javítottunk partnerünk eladási mutatóin. A probléma megoldását egyből tudjuk szállítani a partnerünknek nagy rendelkezésre állással. Egy hiba felmerülése esetén bármikor tudunk reagálni. Új verzió kiadása esetén folyamatos tesztelést végzünk. A szoftver bonyolult logikát kíván, melyet konzisztensen tartunk.

Egy mobilalkalmazás fejlesztésével is elősegítettük az autóeladási folyamatokat. Egy iPaden működő szoftvert készítettünk, mely a tesztautók kezelését teszi lehetővé. A modul leköveti többek között az autóvezetési időpontokat, a sérüléseket, és a benzin állapotát.

Vélemények

A Billzone.eu számlázóprogram nem kiadás, hanem tiszta haszon. Amióta a Billzone.eu számlázó program rendszerét használom, oly mértékben csökkentek a kiadásaim, hogy új fejlesztésekbe tudtam kezdeni.

Takács Gergely
cégvezető, Tutec Webshop

Elkötelezett híve vagyok az elektronikus ügyintézésnek, így a Billzone.eu online számlázó program által készített e-számla kiállításnak is, amely költség és időtakarékos megoldás is egyben.

Döbrentei István
ügyvezető, DotLogics Hungary Kft.

A Billzone.eu-ra azért esett a választásunk, mert a magyar piacon kevesen nyújtanak automatikus számlakiállítási funkciót a számlázó program rendszerükben.

Bánhegyesi Gábor
vezető fejlesztő, Veddvelem Kft.

Több számlázó rendszert összehasonlítottam korábban, amikor úgy döntöttem, hogy átállok elektronikus számlázásra. Végül a Billzone.eu számlázó program mellett maradtam és aktív felhasználóként csak ajánlani tudom másoknak is.

Török Ákos
ügyvezető, Jusoft Hungary Kft.

A Billzone.eu számlázóprogram segítségével gyorsabban és könnyebben tudok számlákat kiállítani, így sok időm felszabadul. Egy pillanatra se bántam meg, hogy évekkel ezelőtt emellett a számlázóprogram mellett döntöttem.

Sugár Róbert
Sugár Róbert e.v.

n-ware

Hasonló megoldásra van szükséged?

Keress minket bizalommal!

Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Gömb utca 26.
Budapest
Hungary
1139
Budapest